Livrare fructe Sibiu

Am reusit sa se extindem pe piata din Romania, asfel incat la ora actuala ne gasiti in orase precum: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Iasi, Arad, Brasov, Constanta si Sibiu.

Clientii corporativi ai companiei noastre, genereaza o subventie saptamanala pentru a acoperi costurile operationale asociate accesului alimentelor proaspete in deserturile alimentare. Matematica noastra este simpla, o luna de abonament la birou ar putea crea 2 locuri de munca part-time pentru tinerii din localitatatile aferente si poate creste oportunitatea la peste 400 de familii si numeroase companii de a obtine mancare proaspata, de calitate si accesibila!

Initial, totul a inceput ca o mica afacere de familie cu sediul in Bucuresti, insa, actualmente, compania noastra a cunoscut treptat o crestere surprinzatoare. 

Ceea ce a inceput ca o afacere mica, formata din doua persoane si o masina mica, a crescut rapid datorita filozofiei fondatorului care a dorit sa aduca tuturor servicii exceptionale pentru fiecare client  si o valoare deosebita prin livrarea celor mai proaspete si delicioase produse locale disponibile.

Fondatorul companiei, a avut in vedere crearea unei alternative sanatoase pentru companiile din Romania, prin combinarea conexiunilor sale existente cu fermierii si cultivatorii locali cu comoditatea unui serviciu de livrare regulat direct la locul de munca. Inca de la originile sale umile, compania a dezvoltat si a acumulat o echipa de personal exceptional si dedicat, a carei expertiza a ajutat sa conduca afacerea pana unde se afla astazi.

Caracteristicile companiei

  • Calitate

Refuzam sa fim batuti la calitate si nu ne vom multumi decat cu fructele cele mai bune, cele mai gustoase, cele mai proaspete. Ceea ce inseamna ca fiecare fruct este atent selectionat frumos ambalat, iar calitatea produsului este verificata de mai multe ori pe parcursul intregului proces de cumparare si ambalare. Daca dumneavoastra nu sunteti multumit de produsul sau serviciul nostru, atunci nici noi nu suntem multumiti.

  • Livrare

Tot ceea ce facem este conceput pentru a va facilita viata si pentru a va oferi linistea sufleteasca pe care numai compania noastra o poate oferi. Ce inseamna asta? Ei bine, intreg pachetul include livrarea direct la usa dumneavoastra, sau la biroul dumneavoastra – Oriunde aveti nevoie! Putem livra inainte sau in timpul orelor de lucru, la un moment si o zi care vi se potrivete. Fiecare commanda va fi livrata cu un zambet prietenos si „salut” ca parte a serviciului.

  • Serviciu clienti

Vreti sa anulati comanda, sau sa o modificati ? sau chiar sa schimbati ziua livrarii ? Sau, trebuie sa faceti o comanda de ultima ora ? Sau aveti doar o intrebare despre comanda dvs.? Nu va faceti griji, echipa noastra este intrutotul dedicata muncii pe care o depune, si sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi toate detaliile necesare. Mai mult decat atat, pe site-ul oficial al magazinului nostru gasiti numarul de telefon, sau adresa de e-malil la care ne puteti contacta in legatura cu orice problema pe care o aveti in ceea ce priveste comanda. Ne place sa te facem sa zambesti!