Livrare fructe la malul marii, in Constanta

Ce poate fi mai placut, mai frumos si mai sanatos decat o pauza de fructe la malul marii? De ce ai alege fructele? Sau poate ca o intrebare mai buna ar fi: „de ce nu ne-ai alege”?

Economisiti timp si bani combinand toate nevoile dumneavoastra in timpul orelor de lucru intr-un singur pachet mic. Fructele, laptele, cafeaua, painea sunt recomandate pentru micila gustari din timpul zilei. Daca cafeaua, laptele si paine le putem cumpara avand certitudinea ca nu sunt procesate, ei bine in ceea ce priveste fructele lucrurile nu stau la fel. Acum aveti posibilitatea de a le comanda de la un singur furnizor prietenos, avand in acelasi timp cerititudinea ca consumati produse sanatoase si naturale.

Proaspete si locale

Punem la dispozitia dumneavoastra doar cele mai proaspete produse direct de la producatorii locali. Avem un angajament puternic de a sprijini cultivatorii si fermierii locali si sa cumparam numai cele mai bune produse australiene proaspete in fiecare zi!

Calitate premium

Toate produsele noastre sunt furnizate direct de la producator, ambalate manual si verificate pentru a va asigura ca veti primi doar cele mai bune si mai sanatoase produse de pe piata.

De mare valoare

Ati fi surprinsi cat de accesibile sunt produsele noastre si mai mult decat atat preturile sunt imbatabile. Indiferent de tipul produsului sau de faptul ca vreti sa combinati mai multe produse, preturile sunt impresionante.  

Varietate

Va oferim o varietate de fructe, care variaza in functie de ceea ce este in prezent in fiecare sezon. Ce inseamna asta? Ei bine, acest lucru inseamna ca veti primi produsele aferente fiecarui sezon, fructe proaspete, de cea mai buna calitate! De asemenea, oferim posibilitatea de a alege exact ceea ce va doriti in cantitatile pe care le doriti si in combinatiile dorite.

Serviciu excelent

Mai mult decat atat, livrarea produselor va fi realizata chiar la biroul serviciului dumneavoastra, sau in orice loc va aflati. Cu siguranta ca oricine si-ar dori o pauza de fructe la malul marii. Nimic mai simplu si mai relaxant.

Nu exista contracte blocate

Serviciile si calitatea serviciilor noastra vorbesc de la sine. In cazul in care pe o anumita perioada de timp nu doriti sa va fie livrate fructele companiei noastre, este indeajuns sa ne trimiteti o notificare prin care sa ne anuntati ca timp de x zile nu doriti livrare fructelor. 

Ulterior, unul din operatorii nostri va prelua mesajul dumneavoastra, iar comenzile vor fi reluate in momentul in care ne veti anunta, fara sa se puna problema contractelor blocate.

Igiena si siguranta alimentelor

Compania noastra respecta reglementarile actuale, relevante privind sanatatea si siguranta alimentelor si cerintele legislative. Avem proceduri stricte pentru a ne asigura ca toate produsele noastre sunt naturale, sanatoase, care provin de la furnizori de incredere, care respecta standardele stricte de securitate si igiena a alimentelor. 

Asadar, aveti toata increderea ca veti primi produse naturale de inalta calitate. Astazi va asteptam alaturi de noi in orasul Constanta.