Livrare fructe la birou in Iasi

Compania noastra este unul dintre primi furnizori de fructe, pentru companiile din Bucuresti. Ideea de “fructe la birou” este foarte raspandit actualmente in multe tari precum: Marea Britanie, Australia, SUA, unde consumul fructelor pe care companiile le asigura angajatilor este din ce in ce mai ridicat, astfel incat ne-am decis sa oferim aceasta oportunitate si companiilor din Bucuresti, care sustin stilul de viata sanatos. Scopul nostru este cel de a livra o “mica doza de sanatate” pentru fiecare angajat al fieacarei companii si de asemenea, compania are incredere ca poate aduce energie, prosperitate si vitalitate in cadrul fiecarei companii, prin intermediul gustarilor delicioase si sanatoase pe care le ofera.

Calitatea, serviciile si dedicatia de a parcurge acea mila suplimentara pentru clientii nostri sunt doar cativa dintre factorii care ne diferentiaza de restul!

Promisiunea noastra pentru dumneavoastra este ca vom oferi mereu clientilor nostri doar fructe de cea mai buna calitate, cel mai uimitor serviciu pentru clienti si cele mai delicioase si mai proaspete produse care va vor exista si de acum inainte.

Scopul companiei 

  • Calitate

Refuzam sa fim batuti la calitate si nu ne vom multumi decat cu fructele cele mai bune, cele mai gustoase, cele mai proaspete. Ceea ce inseamna ca fiecare fruct este atent selectionat frumos ambalat, iar calitatea produsului este verificata de mai multe ori pe parcursul intregului proces de cumparare si ambalare. Daca dumneavoastra nu sunteti multumit de produsul sau serviciul nostru, atunci nici noi nu suntem multumiti.

  • Livrare

Tot ceea ce facem este conceput pentru a va facilita viata si pentru a va oferi linistea sufleteasca pe care numai compania noastra o poate oferi. Ce inseamna asta? Ei bine, intreg pachetul include livrarea direct la usa dumneavoastra, sau la biroul dumneavoastra – Oriunde aveti nevoie! Putem livra inainte sau in timpul orelor de lucru, la un moment si o zi care vi se potrivete. Fiecare commanda va fi livrata cu un zambet prietenos si „salut” ca parte a serviciului.

De asemenea, conform recomandarilor medicilor, anumite fructe trebuie sa fie consumate cu regularitate. Sa vedem care sunt acestea:

Nucile

Excelente pentru memorie si pentru silueta, bogate in grasimi sanatoase, fructele se dovedesc a fi benefice pentru frumusetea si sanatatea corpului.

Fructe confiate

Sunt ideale ca gustari sanatoase dupa-amiaza. Caisele uscate, smochinele sau curmalele va vor ajuta sa evitati dulciurile, iar kilogramele in exces se vor „topi” treptat.

Fructe proaspete

Fructele proaspete contin toti nutrientii necesari de care corpul are nevoie pentru a se incarca cu energie. Insa, majoritatea persoanelor prefer mancarurile nesanatoase, intrucat sunt mai rapide si mai comode de depozitat. Tocmai de aceea Pauza de fructe a aparut pe piata din Romania cu scopul de a furniza fructe proaspete la orice ora din zi. 

Astazi, ne gasiti si in judetul Iasi cu fructe proaspete si sanatoase, atent selectionate la preturi imbatabile. Sunteti la doar un click distanta, va asteptam in lumea sanatoasa si parfumata a fructelor.