Livrare fructe in Pitesti

Calitatea, serviciile si dedicatia companiei Pauza de fructe de a parcurge acea mila suplimentara pentru clientii nostri sunt doar cativa dintre factorii care ne diferentiaza de restul!

Promisiunea noastra pentru dumneavoastra este ca vom oferi mereu clientilor nostri doar fructe de cea mai buna calitate, cel mai uimitor serviciu pentru clienti si cele mai delicioase si mai proaspete produse care va vor exista si de acum inainte.

Caracteristicile companiei

  • Calitate

Refuzam sa fim batuti la calitate si nu ne vom multumi decat cu fructele cele mai bune, cele mai gustoase, cele mai proaspete. Ceea ce inseamna ca fiecare fruct este atent selectionat frumos ambalat, iar calitatea produsului este verificata de mai multe ori pe parcursul intregului proces de cumparare si ambalare. Daca dumneavoastra nu sunteti multumit de produsul sau serviciul nostru, atunci nici noi nu suntem multumiti.

  • Livrare

Tot ceea ce facem este conceput pentru a va facilita viata si pentru a va oferi linistea sufleteasca pe care numai compania noastra o poate oferi. Ce inseamna asta? Ei bine, intreg pachetul include livrarea direct la usa dumneavoastra, sau la biroul dumneavoastra – Oriunde aveti nevoie! Putem livra inainte sau in timpul orelor de lucru, la un moment si o zi care vi se potrivete. Fiecare commanda va fi livrata cu un zambet prietenos si „salut” ca parte a serviciului.

  • Serviciu clienti

Vreti sa anulati comanda, sau sa o modificati ? sau chiar sa schimbati ziua livrarii ? Sau, trebuie sa faceti o comanda de ultima ora ? Sau aveti doar o intrebare despre comanda dvs.? Nu va faceti griji, echipa noastra este intrutotul dedicata muncii pe care o depune, si sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi toate detaliile necesare. Mai mult decat atat, pe site-ul oficial al magazinului online Pauza de fructe gasiti numarul de telefon, sau adresa de e-malil la care ne puteti contacta in legatura cu orice problema pe care o aveti in ceea ce priveste comanda. Ne place sa te facem sa zambesti!

  • Igiena si siguranta alimentelor

Luam in serios igiena si siguranta alimentelor. Avem proceduri stricte pentru a ne asigura ca toate produsele noastre sunt procurate de la furnizori de incredere, care respecta standardele stricte de securitate si igiena a alimentelor. Toate produsele noastre sunt atat produse, cat si manipulate cu cea mai mare atentie intr-un mediu sanitar si igienic, de catre personal instruit in procedurile noastre de sanatate, igiena si siguranta alimentara.

Avem procese si proceduri riguroase de control al calitatii incepand de la depozitul nostru si pana la birou. Respectam cu mandrie toate reglementarile actuale aferente, care privesc sanatatea si siguranta alimentelor, dar si cerintele legislative.

Locatii disponibile

La ora actuala, compania a reusit sa atraga tot mai multi clienti. Astfel, in acest sens Pauza de fructe a reusit sa se extinda pe piata din Romania, asfel incat la ora actuala ne gasiti in orase precum: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Iasi, Arad, Brasov, Constanta si Sibiu.