Livrare fructe in Brasov

Alege gustarile sanatoase si fii sanatos

Avand in vedere faptul ca sistemul scolar nu a reusit sa ne induca idea de sanatate si sa ne inzestreze cu abilitati esentiale pentru o alimentatie sanatoasa: stim foarte putin despre fiecare anotimp, despre fructele aferente fiecarui sezon si mai ales despre vasta varietate de fructe care ne-ar putea imbogati viata. 

Actualmente compania Relaxopedia vrea sa schimbe acest lucru. Astfel, in acest sens Relaxopedia a reusit sa se extinda pe piata din Romania, asfel incat la ora actuala ne gasiti in orase precum: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Iasi, Arad, Constanta si Sibiu.

Relaxopedia aduce oamenii aproape

Clientii corporativi ai companiei Relaxopedia, genereaza o subventie saptamanala pentru a acoperi costurile operationale asociate accesului alimentelor proaspete in deserturile alimentare. Matematica noastra este simpla, o luna de abonament la birou ar putea crea 2 locuri de munca part-time pentru tinerii din localitatatile aferente si poate creste oportunitatea la peste 400 de familii si numeroase companii de a obtine mancare proaspata, de calitate si accesibila!

Initial, totul a inceput ca o mica afacere de familie cu sediul in Bucuresti, insa, actualmente, compania noastra a cunoscut treptat o crestere surprinzatoare. 

Ceea ce a inceput ca o afacere mica, formata din doua persoane si o masina mica, a crescut rapid datorita filozofiei fondatorului care a dorit sa aduca tuturor servicii exceptionale pentru fiecare client  si o valoare deosebita prin livrarea celor mai proaspete si delicioase produse locale disponibile.

Pasiune si daruire

Fondatorul companiei Relaxopedia, a avut in vedere crearea unei alternative sanatoase pentru companiile din Romania, prin combinarea conexiunilor sale existente cu fermierii si cultivatorii locali cu comoditatea unui serviciu de livrare regulat direct la locul de munca.Inca de la originile sale umile, compania a dezvoltat si a acumulat o echipa de personal exceptional si dedicat, a carei expertiza a ajutat sa conduca afacerea pana unde se afla astazi.

Datorita cresterii sale constante, Relaxopedia este in masura sa ofere clientilor sai o valoare remarcabila si o mare varietate de optiuni. Am dezvoltat afacerea pentru a include o varietate de optiuni pentru clientii nostri, precum livrari de fructe simple, cosuri cu fructe, toate in functie de dorintele dumneavoastra si mai mult decat atat, conform dorintelor si exigentelor dumneavoastra. In tot acest timp, nu am pierdut niciodata din vedere faptul ca trebuie sa continuam sa oferim servicii exceptionale si personalizate clientilor nostril. Intitial compania a fost create fara a tine cont de concurenta de la nivelul pietei, intrucat dorinta fondatorului a fost de a-si indeplini visul si mai ales sa fie extreme de bun in tot ceea ce face si mai ales in ceea ce tine de acest domeniu. 

In tot acest timp ne-am straduit incontinuu sa venim cu noi idei inovatoare pentru viitor si cautam noi cai de a oferi valoare suplimentara si comoditate clientilor nostri. 

Si pentru ca zona este atat de frumoasa am reusit sa ne extindem si in Brasov, asadara, va invitam cu drag la o pauza de fructe!