Relaxopedia - partenerul tau de incredere


Un angajat mulţumit = un randament sporit!


Masaj corporate


V-aţi gândit vreodată cum ar fi să va relaxaţi după o zi de muncă obositoare? Dar ce ar fi dacă v-aţi relaxa în pauză de masă, spre exemplu? Nu- i aşa că sunt zile în care nu va puteţi mişca de pe scaun din cauza că sunteţi extrem de solicitaţi prin natură muncii la birou? Am introdus pe piaţă business soluţia pentru un randament sporit, tocmai din cauza că noi înşine cunoaştem răspunsul la întrebările de mai sus. Va propunem să oferiţi angajaţilor dumneavoastră masaj de relaxare la birou, în sesiuni ce nu durează mai mult decât o pauză de cafea, se desfăşoară pe un scaun special adaptat acestui tip de masaj, peste haine şi fără uleiuri şi, cel mai important: noi ne deplasăm la sediul dumneavoastră. Venim cu o echipa de kinetoterapeuti profesionişti, tineri şi dinamici, gata oricând să adapteze tipul de masaj în funcţie de nevoile şi problemele fiecărei persoane în parte. Folosimşi diferite tipuri de aparate de vibromasaj, de înalta calitate, cu infraroşu, care elimina oboseală musculară. Rezultatul? Va fi unul garantat: angajaţii dumneavoastră vor fi mai relaxaţi şi bine dispuşi, tensiunea musculară va dispărea, iar randamentul lor va fi cel pe care vi-l doriţi.

Colaboram doar cu terapeuti cu experienta de minim 3 ani in terapia mentionata mai sus. Venim in sprijinul celor care desfasoara activitate statica la birou cu un serviciu de terapie complexa dupa cum urmeaza:
- Pachete de On site chair massage la locul dumneavoastra de munca;
- Consultatie personalizata pentru fiecare beneficiar;

Avem ca obiectiv general cresterea sanatatii celor care lucreaza mult la birou, astfel nu credem doar in programele de relaxare ci aducem si un serviciu complementar necesar ce se bazeaza pe o terapie personalizata prin intermediul masajului de recuperare medicala.